Kontakta oss

Mejla till: info@creatingmilestones.org

Eller fyll i formuläret

Tack! Meddelande skickat.

Vår Historia

Idén föddes på en speciell plats för mig, Lofoten i Nordnorge, här har jag spenderat mycket tid både privat och som klätterinstruktör.​​ Tänk att få driva ett företag som alltid väljer kvalitet före pengar, vara på de platser som lämpar sig bäst för friluftsutbildning och som jag genuint älskar att vara på. Att jobba med små grupper och med människor som verkligen vill lära sig det här och är beredda på lite större uppoffringar. 

Sagt och gjort så var Creating Milestones grundat. Sen dess har vi konsekvent avböjt att jobba med lågkvalitativa produkter, trots att det inte alltid varit bra ur en ekonomisk synvinkel på kort sikt. Vi drivs av passionen för vad vi gör först och främst, och tror att den höga kvalitet vi erbjuder ska ge större ringar på vattnet.

 

Vi har stor passion för vad vi gör, de instruktörer som jobbar åt oss är såklart alltid auktoriserade, har stor erfarenhet men framförallt är de skickliga pedagoger som älskar hantverket. Att vara instruktör innebär inte för oss att vi bara älskar själva klättringen och skidåkningen, det innebär inte att vi bara älskar att nörda ner oss i tekniska kunskaper. Det som skiljer oss från mängden är att vi älskar att förmedla kunskapen till dig!

Vi har idag ett väldigt gott rykte och är bland annat ledande i Sverige på klätterkurser tack vare denna approach. Och det är vi tack vare er, som inte nöjer er med något annat än det bästa. Tack för att ni väljer Creating Milestones!

Lars Nilsson, grundare

Creating Milestones är baserat i Stockholm men håller till på klippor och fjäll hela vägen upp till Nordnorge. Vi erbjuder främst klätterkurser och lavinkurser av högre kvalitet. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare att inte tillhöra den kategorin av företag i branschen som pressar priserna på arbetstagarens bekostnad, och i slutänden även på deltagarens bekostnad då det såklart också påverkar kvalitén på kursen. Vi vill ha de absolut bästa instruktörerna hos oss, och det vill väl du med?

Aukt_instr_500.png

Det är viktigt för oss att du som går på kurs och tur med oss känner dig trygg och därför jobbar vi mycket med säkerhetsfrågor och använder oss bara av auktoriserade instruktörer och följer de normer och riktlinjer som finns uppsatta av Svenska Klätterförbundet och SVELAV.

fjälledare_logo.png