Kontakta oss

Om oss

​​Creating Milestones är baserat i Östersund och Stockholm och erbjuder främst klätterkurser och lavinkurser. Vår vision är att enbart erbjuda kurser av högre kvalitet där mjuka värden är viktigare än de hårda. De instruktörer vi använder oss av ska vara både auktoriserade och framförallt duktiga pedagoger med en stor kunskapsbank. Går du t.ex. en klätterkurs eller lavinkurs med oss ska du veta att den som håller i kursen jobbar med det här på heltid och inte bara har det som hobby.

 

Det ställer också krav på oss som arbetsgivare att inte tillhöra den kategorin av företag i branschen som pressar priserna på arbetstagarens bekostnad, och i slutänden även på deltagarens bekostnad då det såklart också påverkar kvalitén på kursen.

Creating Milestones ska andas kvalitet och sunda värderingar, vi vet att vi sticker ut hakan och det får bära eller brista. Det är helt enkelt inte värt att driva ett företag på ett annat sätt.

Det är viktigt för oss att du som går på kurs och tur med oss känner dig trygg och därför jobbar vi mycket med säkerhetsfrågor och använder oss bara av auktoriserade instruktörer och följer de normer och riktlinjer som finns uppsatta av Svenska Klätterförbundet och SVELAV.

Telefon: 0734414069 | Östersund | contact@creatingmilestones.info

© 2019 by Creating Milestones

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon