Tidigare hade Creating Milestones som policy att aldrig säga nej till er som ville göra praktik med oss på våra klätterkurser. Med tiden har det blivit så populärt att vi ibland kunnat ställa upp med fler praktikanter än kursdeltagare, jättekul med intresset såklart men tyvärr inte optimalt för någon inblandad.

 

För att ge dig som praktikant bästa och mest lärorika upplägg har vi därför begränsat praktikplatserna enbart till dem som gått våra förberedande kurser inför tekniska/pedagogiska examen

 

För att göra praktik med oss är det alltså ett krav att du först går Creating Milestones förberedande kurser. Klicka på knapparna nedan för att läsa mer om kurserna.

 
Kurs inför teknisk examen

Vill du också bli klippklätterinstruktör? Då är detta kursen för dig! Sveriges bästa kurs för blivande klippklätterinstruktörer förbereder dig inför dina examinationer samt ger dig en exklusiv  möjlighet att göra din praktik med oss. För att få gå kursen ställer vi vissa krav på deltagaren:

  • Du ska vara godkänd hjälpinstruktör

  • Du ska ha gått räddning 2 eller ha motsvarande kunskap

Kursen individanpassas till viss del för att du ska få bästa möjliga vägledning. Under kursen går vi bland annat igenom:

  • Tekniska metoder, för att kunna utbilda på ett säkert och pedagogiskt sätt i exponerad miljö.

  • Aid-klättring

  • Räddning: fördjupning

  • Tekniska färdigheter du förväntas kunna inför den tekniska examinationen

Efter att ha gått denna kurs ges du en exklusiv möjlighet att göra minst 2 praktiktillfällen inför din tekniska examen.

Pris: 4000:-

Varaktighet: 2 dagar

Plats: Stockholm

Är ni minst 3 personer som vill boka in er? klicka här och fyll i formuläret så återkopplar vi!

klätterkurs i Lofoten
 
Kurs inför pedagogisk examen

För att komma förberedd inför din pedagogiska examen ​gäller det att ha både djup och bredd i dina kunskaper. Vi går igenom olika system och avancerade tekniker, och framförallt tränar vi på planering och upplägg för SKF:s normerade kurser.

Eftersom du nu kommit en bra bit på vägen och klarat din tekniska examen så är vi väldigt flexibla och anpassar upplägget i mån om möjlighet efter deltagarnas önskemål.

Efter att ha gått denna kurs ges du en exklusiv möjlighet att göra minst 2 praktiktillfällen inför din pedagogiska examen.

Pris: 2000:-

Varaktighet: 1 dag

Kursen hålls på förfrågan.

klätterkurs i Stockholm